Tjänster

daylight-frame-illustration-2147476

Pinscher Interior Design erbjuder fyra slags inredningstjänster

Inredningskonsultation

En konsultation på 60 min med tips och idéer för ett finare hem, restaurang & hotell, salong, butik eller kontor. 

(Bestämmer man sig för ett anlita Pinscher Interior Design för ett inredningsuppdrag så dras avgiften för denna konsultation bort)

Pris: 690 kr exkl. moms/60 min Erbjudande just nu 199 kr/ timme

Inredningsuppdrag

Ett uppdrag med analys av utrymmet och att inreda den. Beroende på önskemål och uppdragets storlek kan det ingå moodboard, kollage, planlösning, förslag på färger och möbler, en lista över alla produkter, en presentation på 60 min samt 3D bilder i Sketch-up. Allting enligt överenskommelse. 

Ny tjänst! – Airbnb makeover Som en annan variant av inredningsuppdraget, erbjuder vi en Airbnb makeover. Vi kan snygga till ditt uthyrningsobjekt och göra den mer lönsam. Genom att kunna ha ett fint utrymme att hyra ut kan du locka fler gäster och ta bättre betalt. Det plus smart marknadsföring kan göra att du får mer i intäkter för din uthyrning. Vi utgår från din budget, man kan göra en makeover med både liten och stor peng. Det är upp till dig! Vi anpassar tjänsten efter dina behov. Precis som i ett vanligt inredningsuppdrag kan det ingå moodboard, kollage, planlösning, förslag på färger, en lista på alla produkter, en presentation på 60 min samt 3D bilder i Sketch-up. Allting enligt överenskommelse.

Pris: 790 kr exkl. moms/60 min Erbjudande just nu 199 kr/ timme

Inredningsuppdrag inkl. renovering

Det här uppdraget inkluderar ovanstående punkter enligt överenskommelse men också att alla möbler köps in och får sin plats. Förutom Pinscher Interior Designs egen timersättning, tillkommer det kostnader för all inredning och avgifter för eventuell leverans, flyttpersonal, snickare, målare, övriga utgifter och även utgifter för förvaring om det behövs.

Pris: 790 kr exkl. moms/60 min till Pinscher Interior Design samt ytterligare kostnader för eventuella utgifter enligt ovan.

Homestaging

Homestaging inkluderar en analys och utformning av utrymmet inför försäljning av bostad. Förutom Pinscher Interior Designs egen timersättning, tillkommer det avgifter för eventuell leverans, flyttpersonal, snickare, målare, övriga utgifter och även utgifter för förvaring om det behövs.

Pris: 790 kr exkl. moms/60 min till Pinscher Interior Design samt ytterligare kostnader för eventuella utgifter enligt ovan.

streck
%d bloggare gillar detta: